“Ton van Kesteren gaat te ver”

Op de OogTV website lezen we dat Karel ten Haaf aangifte heeft gedaan tegen de fractievoorzitter van de PVV in de Groningse Provinciale Staten. Ten Haaf hoopt dat van Kesteren wordt veroordeeld voor discriminatie. De uit de hand gelopen ruzie tussen Van Kesteren en Sjak Rijploeg was de druppel voor de Groningse dichter.

Ton_van_KesterenDichter Karel ten Haaf is niet alleen bekend om zijn gedichten maar ook voor zijn links politiek activisme en aversie tegen leden van de PVV. Op zijn weblog schreef hij in 2011 tendentieuze stukken over sommige leden van de Groningse PVV-fractie.

Ton Van Kesteren wilde telefonisch  inhoudelijk niet reageren op deze aanklacht.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
21 − 20 =