Wordt project X nu project 9?

Teleurstelling bij lijsttrekker Arnoud Berghuis van Lijst9 in Haren

Lijsttrekker Arnoud Berghuis is teleurgesteld dat hij in Haren, waar zijn nieuwe partij Lijst9 aan de gemeenteraadsverkiezingen meedoet, niet wordt uitgenodigd voor de debatten die in Haren worden georganiseerd.

project_Lijst_negenOp woensdag 12 februari organiseert de gemeente Haren samen met het Zernike College, het Maartenscollege en het Kentalis weer de Dag van de lokale democratie. Toch is zijn partij niet uitgenodigd.

Arnoud Berghuis is hier verbaasd en teleurgesteld over en vraagt zich dan ook af waarom het specifiek ‘Dag van de Democratie’ heet. Hij wil alsnog deelnemen om zo in debat te kunnen gaan met de jonge scholieren.

Arnoud was nota bene docent economie op het Maartenscollege van het meisje van project X , Merthe

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

One thought on “Wordt project X nu project 9?”

  1. Projecten kunnen ook leuk zijn. Het is zo mooi dat je met stemja.nl of bitvote.nl of projectlijst9.nl allemaal hetzelde doet: een zachte beleidsverandering doorvoeren. Geen wet hoeft er te veranderen en met 1 zetel gaat er echt niets mis. We hebben in het verleden wel eens heel gekke zetels gehad. toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
24 ⁄ 12 =