Aftrap PvdA-campagne in Groningen

Vandaag werd de aftrap gegeven van de PvdA-campagne in Groningen. In Resto van Harte werd noeste arbeid in de keuken verricht door twee PvdA-wethouders. Dig Istha hield zich bezig met de pindasaus terwijl Roeland van der Schaaf gehaktballetjes draaide.

_DSC6379De PvdA zal, als we op de peilingen letten, een harde dobber krijgen, ook in de stad Groningen. Toch trokken veel vrijwilligers en sympathisanten de wijk in, samen met Diederik Samsom, om deur aan deur een roos aan te bieden aan de bewoners in de Groningse wijk Vinkhuizen.

Fotoreportage, klik hier

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
2 + 12 =