Wethouder Seton deelt emmertjes strooizout uit

Vanmorgen werden aan het Floresplein emmertjes strooizout en sneeuwscheppen uitgedeeld door wethouder Jan Seton. In de Korrewegwijk was dit georganiseerd naar aanleiding van Winterkriebels en de Wijkstemdag.

wethouder_Seton-1wethouder_Seton-2Voor wethouder Seton persoonlijk kan de winter en de vorst niet vroeg genoeg beginnen, maar met het vooruitzicht op de winterperiode is de gemeente alvast begonnen met het uitdelen.

Emmertjes met strooizout zijn te regelen via de Gemeente Groningen door iedere wijkorganisatie. Heeft uw wijk geen actieve bewonersorganisatie of een Wijkstemdag dan kunt u gewoon contact opnemen met de gemeentereiniging en op locatie een emmer strooizout ophalen.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
5 × 1 =