Oud en nieuw

De redactie van de Groninger Krant wenst u allen een fantastisch en voorspoedig 2014. Ondanks dat de economische berichtgeving voor 2014 niet altijd even positief zijn geweest hopen we toch op betere tijden. Laten we er toch wat van maken en niet verzanden in negativisme of cynisme.

champagneDe redactie van de Groninger Krant is tot 5 januari 2014 niet aanwezig, daarna gaan we volop het nieuwe jaar in met frisse moed en een flinke dosis enthousiasme. Tot die tijd is er het een en ander voorgeprogrammeerd.

Voor komend jaar zijn we zeker nog op zoek naar fotografen, journalisten of schrijvers (opinie, columns). De verkiezingen komen er aan en we kunnen niet overal tegelijk zijn, ook al willen we dat wel graag. Lijkt het je leuk om te schrijven en/of te fotograferen? Geef je dan op via redactie@groningerkrant.nl en vertel ons wat je leuk lijkt om te doen. Ervaring is geen pré, kunnen schrijven en enthousiasme wel.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
4 × 9 =