Wethouder Visser fotografeert, big brother is watching

Op de website van de VVD Groningen komen we een bericht tegen waarin de VVD Groningen zorgen uit over het gedrag van SP-wethouder Jannie Visscher. Wethouder Visscher zou afgelopen april er op uit zijn getrokken, inclusief fotocamera, om ‘materiaal te verzamelen’ en zo haar ambtenaren van Stadstoezicht aan het werk te zetten.

rode-loperDe VVD Groningen heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college n.a.v. het artikel in het Dagblad van het Noorden, waaruit blijkt dat wethouder Visscher handhavende ambtenaren op pad stuurt om bepaalde situaties bij ondernemers aan te pakken.

De schriftelijke vragen die fractievoorzitter Sabine Koebrugge en gemeenteraadslid Rolf Koops namens de VVD hebben gesteld, kunt u hier downloaden en het artikel in het Dagblad van het Noorden hier.

Onderwerp van het conflict is een rood lopertje van 130 bij 130 cm voor de winkel van cosmeticawinkel Skins in de Oude Boteringestraat. Volgens een plaatselijke verordening (APVG) is het verboden de openbare weg te bekleden met tapijtjes of lopers. Een rood anti-fietstapijt mag trouwens wel voor alle duidelijkheid.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
15 − 2 =