PvdA perikelen

Na een kort telefonisch interview met wethouder Dig Istha kunnen we toch concluderen dat het allemaal niet zo lekker gaat bij de lokale PvdA fractie. De manier waarop bekend is geworden dat Dig Istha volgend jaar geen wethouder meer is in onze stad is in niet echt netjes te noemen. Dig Istha wilde verder niet in gaan op de beslissingen die genomen is door de Groningse PvdA-fractie, maar hij was ‘not-amused’.

Dig_IsthaVerder gonst het weer van de geruchten dat er intern verdeeldheid heerst binnen de Groningse partij. De concept-lijst met PvdA kandidaten ligt al weer op straat, nog voordat er door de eigen leden zijn geïnformeerd.

Op 12 december aanstaande wordt de definitieve kandidatenlijst vastgesteld tijdens de ALV in de Lutherse Kerk, schuin tegenover het PvdA-pand in de Haddingestraat.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
30 ⁄ 6 =