Herindeling Haren

De stad Groningen is blij met het gegeven dat de Gemeente Haren afgelopen donderdag heeft gekozen om te fuseren met Groningen en Ten Boer. Maar niet iedereen in Haren is blij met deze keuze en het onderzoek wat hierbij hoort.

gemeentehuis-harenIn een telefonisch interview aan de Groninger Krant gaf Gustaaf Biezeveld, woordvoerder voor het Burgercomité Herindeling Haren, te kennen teleurgesteld te zijn in de besluitvorming van het College in Haren. Volgens de heer Biezeveld is de manier waarop deze herindeling tot stand komt de omgekeerde wereld: “Eerst besluiten en dan draagvlak zoeken.”

Het Burgercomité Herindeling Haren vestigt de hoop op de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 waarbij er mogelijk een andere samenstelling komt in het College van Haren en het besluit weer van tafel kan.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
30 ⁄ 6 =