The Passion komt in 2014 naar Groningen

De EO en RKK hebben Groningen gekozen tot gaststad van het toonaangevende muziekevenement, The Passion. De vierde editie van dit spraakmakende evenement zal donderdag 17 april 2014 opgevoerd worden in de binnenstad van Groningen.

The_Passion_door_Cristo_Padmos
foto: Cristo Padmos

The Passion is een spraakmakend evenement wat de stad Groningen 150.000 euro zal kosten. Eén van de doorslaggevend argumenten was dat de stad Groningen wel vaker ambitieuze evenementen organiseert en de stad rijk is aan cultuur.

De Gemeente Groningen en Marketing Groningen hopen dat, net als vorig jaar in den Haag, er 20.000 bezoekers op dit evenement zullen afkomen. Nederland 1 zal op donderdag 17 april in ieder geval landelijke aandacht besteden aan het evenement en de stad Groningen.

De organisatie van The Passion plaatste als ludieke actie een groot verlicht kruis in de stationshal (7-11) van het Centraal Station Groningen.

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

One thought on “The Passion komt in 2014 naar Groningen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
26 × 11 =