Hornbach is er klaar voor!

Net zoals bij zo veel andere bedrijven in de stad Groningen, zoals  Menzis, de Gasunie  en Energy Valley, worden er ook hardloopteams gevormd bij Hornbach. Bij deze bouwmarkt werken 21 dappere lopers die deel zullen nemen aan de 4 Mijl van Groningen, aanstaande zondag, 13 oktober 2013.

hornbach
foto: Mike Tomale – Hornbach Groningen

Gemotiveerd

Bij Hornbach in Groningen zijn ondertussen drie teams al weken lang fanatiek aan het trainen voor dit jaarlijks terugkerend Gronings sportevenement. De sportieve werknemers van ‘onze Hornbach’ zijn verdeeld in twee wedstrijdteams en één recreanten team. In de drie teams van 21 deelnemers (3×7) zitten in totaal 4 sportieve dames die aanstaande zondag om 14:00 aan de start in Haren zullen verschijnen.

De sfeer is goed en de lopers zijn super gemotiveerd. Het enige wat een beetje tegen kan zitten is het weer. Er wordt veelal individueel getraind door de deelnemers maar de motivatie om aanstaande zondag als team een goede tijd neer te zetten is er wel degelijk.

Hornbach is trouwens afgelopen week voor de 8ste keer verkozen tot “Beste Bouwmarkt van Nederland“. We zullen zien of aanstaande zondag de lopers van Hornbach ook op het sportieve vlak hoge ogen zullen gooien.

Wordt vervolgd…

Geboren schrijfofiel, politiek dier en hobby fotograaf. Auteur van het boek ‘Bevingen’ (2015).
Heeft onder andere geschreven voor Horeca Magazine Noord, Post Online, Regiokrant Groningen en was hoofdredacteur bij de Groninger Krant van 2013 tot 2017.
Is Lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
40 ⁄ 20 =